O nama

Kovacevic Construction d.o.o je gradjevinska firma  nastala kao naslednik firmeTermotehnike 1979, vodjena od strane jednog od osnivaca . Termotehnika 1979 je nudila visok nivo usluga sto potvrdjuje cinjenica da je od  strane Privredne Komore Grada svrstana u 300 najuspesnijih preduzeca na zavidnom nivou po uspesnosti I velicini.Iza nje stoji bezbroj zadovoljnih klijenata I uspesnih projekata; ispunjenih zahteva I ocekivanja investitora.

Kovacevic Construction je osnovana  2015 sa ciljem da nastavi uspesnost I tradiciju koju je postigla Termotehnika 1979. Dosledno sledeci taj cilj uspeli smo da postanemo zastupnici ( podizvodjaci) nekoliko vodecih firmi u Srbiji koje se bave raznim delatnostima.

Osnovna delatnost firme je planiranje,projektovanje I izgradnja gradjevinskih objekata,kao I pruzanje uslugu zavrsnih radova u gradjevinarstvu. Visegodisnje iskustvo koje smo nasledili radom u Termotehnici 1979 pomoglo nam je da na trzistu ponudimo najbolje resenje visokog kvaliteta uz maksimalno postovanje rokova kao I upotreba visoko kvalitetnog materijala nasih poslovnih partnera.

Firma takodje nudi mogucnost projektovanja od idejnog resenje do glavnog gradjevinskog projekta zbog bliske saradnje sa arhitektonskim I projektim biroiama. U realizaciji projekata ucestvuje profesionalni tim strucnjaka sa dugogodisnjim iskustvom u cilju da ponude ekonomicna resenja I odgovore na izazove I zelje investitora.

Nas cilj je da postanemo vodeca firma na trzistu u Srbiji I sire I to cinimo konstantnim unapredjenjem kvaliteta usluga I povecanjem produktivnosti putem inovacija prateci Evropske trendove.

PLANIRANJE

Planiranje je jedno od najintegralnijih funkcija u gradjevinarstvu I za efikasnost poslovanja jedna od presudnih. Zahvaljujuci dobrom planiranju I organizaciji  njegovim sprovodjenjem moze se sagledati krajnji rezultat projekta. Razni apekti se moraju uzeti u obzir prilikom planiranje kao sto su dostupna sredstva (radna snaga, material,novac), vreme, problematika objekta I okruzenje u kojima se radovi odvijaju.

PROJEKTOVANJE

Projektovanje je poduhvat sa konkretnim vremenom trajanja I odredjenim finansijskim I tehnickim ciljevima koje obuhvata celokupnu dokumentaciju , graficke prikaze sa svim potrebnim detaljima objekta I pravnom administracijom. Projektujemo objekte u visokogradnji I niskogradnji. Nas tim strucnjaka iz Projektnog biroa ce izvrsiti svu potrebnu analizu, merenja  I kontrolu podataka kako bi Vam pomogli da na brz I efikasan nacin realizujete svoje ideje.

KONSULTING

Konsultantske usluge su dostupne u nasoj firmi od samog pocetka saradnje. Imajuci u vidu da se trziste konstantno menja kao I zelje investitora mi nastojimo da pratimo te promene uz saradnju strucnih konsultantskih  lica sa adekvatnim znanjima iz trazenih oblasti  koji mogu odgovoriti na sva vasa pitanja. U nasem interesu je da sve performance  budu blagovremeno ispunjene na kvalitetan I validan nacin.

KONTROLA IZVODJENJA RADOVA I NADZOR

Kontrola izvodjenja radova je neizbezan deo naseg posla jer bez tog dela krajnji rezultat moze biti suprutan ocekivanog. Blagovremeno reagovanje I profesionalna komunikacija sa svim ucesnicima u realizaciji projekta ( izgradnje) je nuznost I dovoljno brzo reagovanje iskljucuje pausalne rezultate. Kroz kontrolu I nadzor razna resenja za predstojece akcije mogu smanjiti negativno dejstvo na rizicnu gradnju.

USLUGE KOJE PRUŽAMO

  • Projektovanje
  • Moleraj
  • Podopolagački radovi
  • Sve vrste gipsarskih radova
  • Rušenje
  • I svi ostali enterijerski radovi